10 oktoober 2013

Mukres makrotamas

 Pühapäeva varahommikul, kohe peale eelmise päeva Photowalki vanalinnas, seadsime sammud Mukre rabasse Karini ja Riinaga. Hommikul kell pool kuus Tallinnast lahkudes tibas veel vihma. 
 Kuna olin seal rabas alles hiljuti käinud, siis otsustasin seekord rohkem aega pühendada makrovõtetele. 
 Ehkki mul puudub makroobjektiiv, püüdsin oma vaherõngaste abil miskit välja võluda ;)


Vahelduseks muidugi ka muud mis silma jäi ...

Rabas on igal aastaajal omad võlud. Sügis meelitab oma värvidega. Praegu oli juba ilmunud kollakaid punakaid värve rabasse, kuid tõelise värvidemängu jaoks peaks vast minema sinna peale öökülmasid, ... ütleme novembri paiku.



 Neid veepärleid püüdsin seal ikka tükil ajal, no ikka ei ole kõik nii nagu tahaks, või kui on, siis ei ole teravus õiges kohas ... ühesõnaga tükk pusimist on selle makrotamisega...kaadreid kulub palju, tulemus on aga vaid üksikutel kaadritel ;)
noored pohlavarred jalgteel

kukemari


 Seda vaest konnapoega/tüdrukut, kelle Riina leidis "piinasime" ikka tükk aega, lastes tal poose võtta ning tuues ta aegajalt siis  rambivalgusse tagasi. Vahepeal moodustasime koomilise kolmiku, kus kõik sihivad oma objektiividega midagi, mida kaugelt ei näha ei olnud ... ;)

 See niinimetatud makrotamine oli päris lõbus ja põnev vaheldus neile tavavõtetele mis sai tehtud. Hoolimata vihmasest varahommikust oli üks tore tripp :)

2 kommentaari:

  1. Oled häid pilte saanud, mulle just meeldivadki natuke kunstilised makrod

    VastaKustuta
  2. Peab tõdema, et nii palju kui on inimesi, sama palju on erinevaid nägemisi (hmm, tuli imelik sõna ) ... ühest keskkonnast, isegi ühest ja samast asjast :) Sul on siin hästi palju mõnusaid kaadreid, kuid minu vaieldamatu lemmik on see peegelduse pilt ;)

    VastaKustuta