29 jaanuar 2012

Meie oma alpid ...

 Käisime talveilma võlusid nautimas meie oma Alpides - Rummu tuhamägedes.
 Sai nii vaateid nautida kui nägime ka lumeingleid.

28 jaanuar 2012

25 jaanuar 2012

Koerad Soomes

Käisin nädalavahetusel Soomes ning üritasin taas takse pildistada. Seekord oli see peaeaegu võimatu, sest koerad keeldusid igasugusest koostööst minuga.
 Kronis Dixsi rahmeldas pidevalt ringi ning ei püsinud hetkegi paigal. See kaader sai tehtud kamina ees, kus ta korraks end puhkama oli sättinud.
 Lullaby-Lotte on muidu varasematel kordadel ikka sõber olnud. Selleks kohtumiseks oli temast täielik argpüks saanud. Hoidis minust kogu aeg kaugemale, ja isegi kui ta eemal olles märkas, et ma teda kaameraga taas sihin, üritas end erinevate esemete taha peita ;)
Rusca oli kõige rahulikum modell, kuid temagi eelistas, et ma teda piltimise asemel hoopis niisama sügaksin.

10 jaanuar 2012

lumine pühapäev

 Juba hommikul aknast välja vaadates tundus ilm selline, et tahaks väga loodusesse. Lund oli palju ja päike säras.
 Läksime tuttavatega Nõmmele kelgutama ja niisama loodusesse. Meie kohalejõudmise ajaks kadus see talvine päike kiirelt kuhugi ära, see aga ei kahandanud talverõõme. Olen muidu ise soojalembene ja minu poolest võiks tali üldse olemata olla, sellegipoolest on selliseid hetki kui ka mina talve naudin.

08 jaanuar 2012

1. jaanuar

 1. jaanuari kaadrid tegin seekord Kohilas, jõe ääres, kus maad ja puid kattis õrn lumekiht ning talvepäike oma kiiri näitas.

mõned kaadrid aastavahetuse ilutulestikust

 Sel aastal käisime vaatamas Vabaduse väljaku ilutulestikku. Nagu ikka, kes ees see mees. Nii pidime me leppima viletsamate kohtadega Kaarli puiesteel, puud segamas. Aga noh, siin on siis näha, mis pildile jäi :)



06 jaanuar 2012

Eestimaa kuvand?

Hiljuti Lätist koju naastes jäid mulle piiriületusalal silma suured reklaamid, mis näisid Eestit reklaamivat kui õlle ning McDonalds'i maa? Kas me tõesti sellist tuntust ihkamegi?
Kohas, kus välisturisti silmad pigem otsivad Eesti riigi liiklust kirjeldavaid märke, haaravad silmad vaid õllekorke ja Mäki silte.  Vastik kuvand igatahes.

04 jaanuar 2012

Kolkas

 Kuna viibisime Lätis, otsustasime oma silmaga ära kaeda ka selle Kolka neeme.
 Hommikune päike mängis mõnusasti torm Patrick'u poolt tekitatud lainemängus.

Jõulueri

 Sel aastal tulid mulle jõulud siis Lätis. Usun et pole vahet kas Lätis või Eestis, ilm oli nigel igalpool.
 Siin siis mõned kaadrid jõulupuudest ja jõuluturust Riia linnas.
 Jõulu esimene püha möödus siis juba Ventspilsi linnas. Olin sellest linnast palju head kuulnud, kuid minu subjektiivne arvamus on, et külastage seda linna pigem suvel valges kui rahvast palju liikumas. Jõulude ajal jättis see mulle sellise väga väljasurnud ja õnnetu linna mulje.

 Siin veel kaks näidist Riia kuuskedest, mis mobiiliga möödaminnes klõpsitud.
 Ülemine näitab, et vaesed ajad võivad muuta inimesi vägagi leidlikeks, alumise pildi kuusk aga on tõenäoliselt inspiratsiooni saanud Tallinna kukkuvast jõulupuust ;)

03 jaanuar 2012

Kuna vahepeal on sissekanded unarusse jäänud, siis nüüd tagantjärele veidi tegemistest.
 Käisime raekoja platsi kurikuulsat (pikali-püsti) kuuske kaemas ;)
 Isegi jõuluvana ja põhjapõdrad nägime ära.