11 november 2012

Triipe otsimas ...

 Meie ordus - OO-s on selle kuu pildi teemaks -TRIIBUD.
 Noh ja et ise ka värsket pildimaterjali omada, käisin ka täna veidi ringi luftitamas, et mõned triibud pildile püüda. Kui esimesena nähtud takjad ei ole niiväga triibulised ega midagi, siis edasi liikudes oli juba kogu loodus triipe täis ...
 Noh, eks ma natuke jäädvustasin enda jaoks triipude sekka ka muud kui vaid triipe ;)
 Ütleme et päris neid triipe, mida ma soovisin, ma veel ei saanud.
 Mõtteid, kui neid keegi varem teoks ei tee, on olemas ...  kuid noh ... kuu lõpuni on veel aega neid teoks teha ;)

7 kommentaari:

  1. Minu ettekujutuses on triibud midagi selget ja piirjoonelist. Äärmisel juhul kass ja tiiger lähevad ka veel arvesse , aga kõverad puuoksad enam mitte eriti ... Sinu meretriibud olid arvesseminevad , aga siin ma ei näe eriti rohkem neid kui linnud ja traadid.
    Mul on liiga vähe loovat mõtlemist ja ettekujutusvõimet. :(

    VastaKustuta
  2. Anne, olen nõus, et siin piltidel palju triipe peale pealkirja ei ole järele jäänud ... viitasin ka seal kusagil teksti sees, et pildistasin ka muud peale triipude, kuna ei leidnud otsitavat :)
    Nõustun sinuga, et need kõverad puuoksad, mis vaatavad eri suunas ei ole ka minu silmas triibud, .. sattusin lihtsalt Maidlas põneva hoone juurde, mida üle jõe või joa pildistasin ... aint nad kurivaimud olid kogu selle ümbruse võpsikusse lasknud kasvada, seega ei olnud midagi head sealt ...
    samas peale traatide on veel üks triipudega pilt minu jaoks - see teine pilt, kus pilliroog paremal all nurgas triibutas päris korralikult lisaks veel tuule käes teise nurga all nende lehed lehvimas hoopis teise nurgaga triipe ... nõus, kohapeal oli see efektsem, on ka pilliroost eraldi pilt ... päris triibuline .. aga minu jaoks oli see igav pilt ... ahjaaa ja vaata need kuuretüvede rida paremal ... kas pole mitte tore triibutus? :)
    Aga nõus, peale kahe pildi ei sisalda teised triibutusi ... triipe käisin vaid otsimas ... loodus on neid täis, kuid enamus neist on tavalised triibud või juba ärakasuatud triibud ja plagiaati ei tahtnud teha :)
    Nüüd läks mu jutt vist liialt pikaks eneseõigustuseks ;)

    VastaKustuta
  3. Eriti huvitavaks läheb fotode vaatamine minu jaoks just siis , kui autor ise räägib foto sünnist ja oma mõtetest seal juures.

    VastaKustuta
  4. :))tore postitus :)
    Kommentaariruumist tekkis küsimus - kas see Maidla on Ida-Virumaa Maidla või mõni muu???
    Triipudest kõneldes... täheldasin fenomeni, kaamerata ringi liikudes on maailm häirivalt triibuline, kaameraga kakerdades... on triibud need, mida enamasti kuskil ei näe :D, kui just ei naase paikadesse, kus ma neid täheldanud eelnevalt olin :)) Elu on väga mitmekesine :)

    VastaKustuta
  5. :) Merje, See pole ida-virumaa Maidla, see on tegemikult üks pisikene Maidla küla, mis jääb teele kui sõita Raplamaal Hagerist Ääsmäe poole ... selline kruusane külavahetee, ... seal on üks kunstlik paisjärv (tiik oleks vist õigem öelda) kus suvel on hea ujuda ... kasutan vahetevahel selliseid väiksemaid teid, kui tahan ekselda ja miskit põnevat leida ... seekord oli tegelikult idee olemas, mida tahan leida aga see jäi teostamata ja vist jääbki selleks korraks, sest seal sõites tekkisid mul juba uued ideed ;)

    VastaKustuta
  6. :))
    Eesti on ju suht tilluke, aga ikka näe, ei jagu igale paigale oma nime :D

    VastaKustuta