02 detsember 2012

esimene advent

 On esimene advent ja kohe on ka põhjust sammud raekoja platsi suunas seada, et oma silmaga jõuluturg ära kaeda. Enne vaid Musumäe juures üks pilt Viru väravatest. 
 Ilm ei olnud kõige sõbralikum ... pilves ning külmapoisid näpistasid ... kuid taeva servas andis juba lootust, et pea võib ka päikesekiiri kohata.
 See sissekutsuja sobis oma kostüümiga sellesse jõulumiljöösse ... nagu jõuluneid ... Raekoja plats võttis meid vastu küll jõulutaadiga, kuid kõrv seletas ka, et mängiti parasjagu laulu - Tule saarele sa ... noh, kas see on tõesti sobilik esimese advendi muusika? Ma ootasin küll juba jõulumuusikat. Noh, üks tuttav kes jõuluturul töötab, lohutas mind sellega, et eelmine aasta oli mängitud Saaremaa valssi ... lohutas küll ;)
 Lisaks rahvallikele viisidele olid laval ka iiri steptantsijad ... noh, ju siis ei tahetud väga vara jõulu-meeleolu loomisega pihta alustada ... Kuna õues oli sel ajal veel vilu käisime raekojahoone all kolmandas draakonis põdraleent ja pirukaid nosimas ... endiselt tore paik :)
 Kui lõpuks päike ka särama lõi, võis päeva õnnestunuks lugeda :)

3 kommentaari:

  1. Tore galerii!
    Mu lemmikuks siit said jõuluneid ja kolme draakoni intrejööripilt :) Aga sümpaatse meeleolu annab edasi nii pilt kui sõna :)

    VastaKustuta
  2. Viru Väravad on juba nii ära pildistatud, kuid Sinu oma mõjub ikka kuidagi värskelt. Mulle meeldib see vaatenurk, väga ülevaatlik ja mõnusalt pildi sisse minev. Teine lemmik on minulgi see interjööripilt.

    VastaKustuta
  3. Tore, et advendipäeval nähtu ka meieni edastasid!
    Mulle meeldisid ka Merje poolt märgitud pildid, kuid huviga oleks vaadanud ka steptantsijatest pilte! :)

    VastaKustuta