01 juuni 2012

Neeme tipus ...

Nädala keskel muutus ilm ilusaks ning tekkis tahtmine veidi kaameraga ringi kolistada. Suure mõttetöö tulemusena suutsime kiiruga välja mõelda vaid Neeme tipu Jägala taga.
 Niikui me autost väljusime, oli kohe vaja Diffusiliga end üle piserdada, kuna sääsed olid hambad laiali meid juba ootamas.
 Õnneks päikese käes mere ääres, kus tuult rohkem, seal jätsid sääseraisad meid mõneks ajaks rahule. 
 Väljas oli mõnus "magus" õhtupäike, mida üritasime ära kasutada ning lihtsalt nautisime kena õhtupoolikut.
Ühel hetkel oli tuletorni taha taevasse kuu kerkinud. Oli selge, et aeg on hakata tagasi auto poole liikuma.
 Veel mõni pilt allapäikest ja ka vastupäikest, ning proovisin ka kordajaga 400-se toru ära nende lindude peal eemal meres. Aga olgugi et statiivilt, ilma kaugpäästikuta on ikka raske objektiivi väristmata korralikku teravat kaadrit saada. Nagu selgus olid kaugpäästiku patareid taas kotis tühjenenud.
Aga üldiselt on Neeme tipp kena koht jalutamiseks ning looduse nautimiseks. Õnneks ei ole ma sinna sattudes kunagi suuri rahvamasse seal kohanud. Tagasi auto juurde liikudes läks aga taas põrguks lahti ... sääsed!

3 kommentaari:

  1. Majakapildid on lemmikud ... Esimese puhul võiks uskuda , et varsti saabub sinu sajas sünnipäev , teine , vastu päikest on lihtsalt romantika !
    Tubli , et vaatamata sääskedele siiski suutsid pildistada ! :)

    VastaKustuta
  2. Jeti ütles kõik juba ära. Eriti tabavalt selle esimese pildi kohta :))))
    Vahva fotosaak ;)

    VastaKustuta
  3. Kuulge jah, ma luban, et kui 100-s tuleb, siis kutsun teid pittu ;)
    Tegelikult on vahelduseks päris tore nende piltidega veidi mängida ning neid väänates emotsioone edasi anda. Originaalpilt tundus selles õhtupäikeses nii rõõsa ja värviline ... noh, ütleme et tavaline ... ja siis ma mõtlesin teist veidi väänata ... ;)

    VastaKustuta