09 aprill 2012

F-hoone

Tänane positiivne elamus -  F-hoones. Omanäoline ja populaarne koht, kus on taskukohased hinnad ja maitsvad road. Laud tuli ette reserveerida, sest muidu võis juhtuda see,  et me ei saagi niisama sisse astudes  omale lauda. Kõlab nagu reklaam, aga esmakülastuse mulje oli positiivne ;) 
Sorry mobiilifoto pärast! ;)

3 kommentaari:

  1. Hea reklaam :) Ja mobiiliga tehtud sephia on ka täitsa ok ju!
    Klikkisin ka F-hoone lingile ja pilte vaadates nägin, et see hoone on väga Turbas asuva Ellamaa elektrijaama moodi (https://www.facebook.com/photo.php?fbid=153337598016271&set=a.150615384955159.29973.114417698574928&type=3&theater)Vähemalt väljast :)
    Aga muidu tasub sinu soovitatud kohtades käia küll. Aitäh!

    VastaKustuta
  2. Olen kuulnud ka nii positiivset (avamisjärgselt) kui mitte nii positiivset arvamust selle koha kohta (seda siis suuremale seltskonnale eelnevalt ette tellitud toitude osas).
    Aga jah, pildi osas Ringaga nõus ;)

    VastaKustuta
  3. Eks ta ongi nii, et sageli kujundab meie arvamuse esmakohtumine mõne uue paigaga. Minu jaoks oli see siis positiivne. ma ei välista, et kellegi puhul oli see kogemus negatiivne. Samas üllatas mind, et olgugi, et see f-hoone asub sisehoovil st tänaval ei reetnud miski sellise paiga olemasolu, oli see esmaspäeva õhtul siiski rahvast täis ja lauad reserveeritud ... eks siis jutt ole liikunud suust-suhu. Otse meie kõrvallauas oli üks seltskond noori inglise keelt kõnelevaid neidusid, kes oma reisikohvrid olid jätnud riidenagi juurde. Turistid ....(mõtlesin mina) ;)

    VastaKustuta