15 aprill 2016

Virmalised Tilgu sadamas 12.04.2016

 Üle hulga aja oli virmaliste saabumisel ilm taevas selge, ning mul võimalus jahile minna ... mis sest, et järgmine päev oli tööpäev. Seekord õnnestus mul ka Ringa Tilgu sadamasse meelitada ... seltsis segasem.
 22.30 paiku sadamasse jõudes selgus, et kütte oli teisigi. Esimesed sambad olid juba ära olnud, saime küll mingeid kaadreid, kuid nagu ikka ... esimesed lähevad aia taha ... :) Kaamera seadete kontrollimiseks pildistasime siis niisama seda rohekat kaart ning lootsime uuele sahmakale.
 Vahepeal tegime "kunsti" 
 ja luusisime ringi kaldaäärses võpsikus, otsides paremaid kohti ning kaadreid, kuna ei ole ka mina seal eriti laialt ringi luusinud.
 Virmalisi ju ei olnud ...
  Just siis kui Ringa oli autosse soojenema läinud ning mina ühe kütiga veidi muljetasin, tuli uus laine ... ja sedakorda oli see ilus ... kogu taevakaar lõi täis silmaga nähtavaid värvilisi sambaid ... Helistasin kiiresti Ringa välja pildistama ning klõpsisin ise kaadreid.  
 Kui Ringa saabus, hakkasime vaikselt liikuma oma vastavastatud vaadete juurde.
 Nagu ikka sellistel juhtudel,
 Sa võid olla ükskõik kaua valmistunud nende pildistamiseks, 
 kui aga taevas tants algab, oled sa ikka vales kohas. :)
 Teisele lainele järgnes väikese pausi järel kolmas ...
 Taevas oli taas sambaid ja värve täis ... 
Kokku lugesin vahepeal sadamas ~10 autot, osa neist siis küttide omad ... osadega vahetasime ka muljeid ... uue päeva alguseks oli niiskeks ning jahedaks läinud ...
 Lõpetuseks jäi vaid üle rahulolevalt ohata. ... See oli ilus! Tänud Ringa seltskonna eest.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar