17 veebruar 2013

jalutuskäik vanalinnas

 Et Katrin ja Aivar olid Tallinnas, avanes võimalus üle tüki aja pimedas taas vanalinnas liikuda.
 Pimedus annab linnale uue näo, tuues esile  detaile, mis päevavalges muu hulka lihtsalt ära sulandub...
 Katariina käik, üsna ära pildistatud objekt, oleks tahtnud muidugi launurk objektiivi, kuid kuna mul üldse ei olnud sellest ühtegi pimedaaja pilti, tegin siiski mõned kaadrid olemasoleva varustusega. 
 Õhtu oli soe, kuid pika ekslemise peale kippus ikka veidike külma nahavahele pugema ja nii tegime ühe sooja tee pausi Maiasmoka kohvikus. 
Veendusime ka taaskord selles, et Tallinn tõepoolest lonkab ...
 Liikusime  Toompeale, ülalinna mööda pikka jalga, tagasi alllinna laskusime aga lühikest jalga pidi, kus mõnusat kitarrimuusikat hetkeks nautisime.

Väike ekslemine vanalinna tänavatel
ja õhtu lõpetasime Viru väljaku juures.


6 kommentaari:

  1. Just ise pidasin plaanisin minna vanalinna pildistama,aga vaatan et jõudsid ette.Tulemus on super,mõnusat vanaaja hõngu õhkub neist piltidest.Vaatan et oled kuidagi uudselt lähenend ,et oled miskit nendega teind,et nad nii maheda värviga.Mõnus.

    VastaKustuta
  2. Pildid väga mõnusad! Aga see launurk objektiiv on vist ikka lainurk? :) Ja Katariinakäik on ju küll kenasti....

    VastaKustuta
  3. Väga hea valik vanalinna vaadetest, mõnusad toonid. Tekkis endalgi isu käia natuke vaatlemas.

    VastaKustuta
  4. Vanalinn on alati väärt avastamist ... ja palju neid kordi ikka ette tuleb kui saab seal mõnusas seltskonnas liikuda ... päris üksi ikka ei julge lihtsalt turvalistel kaalutlustel ... kasutasin veidi jah nende piltide puhul enam filtreid ja toonimist ning ka vinjettimist ... tundsin lihtsalt, et pean seda tegema ... ühest küljest pildid ise tahtsid seda, teisalt on praegu seal igal pool see kole kollane elektrivalgus, mis muudab kõik kole-kollaseks ... Kollane on ilus värv, aga kollane lumi ei ole seda mitte ;)
    Tore kui suutsin kasvõi natukenegi midagi pakkuda.

    VastaKustuta
  5. Väga mõnus vaatamine. Pole ise ka just sellel julgeoleku kaalutlusel sinna hilisel ajal üksi julenud minna... hea, et sul tore seltskond saatjaks oli ;). Pildid on mõnusa koloriidi saanud ja eriti, ma ei teagi miks, meeldib mulle see esimene ;) Mõtlein mõnda aega, et kus kohas see nüüd küll tehtud on, sest pildilt puuduvad need nii tavapärased lilled seal putkade ees :d

    VastaKustuta
  6. Kui mõnes reisijuhis neid pilte näeks, tormaks ummisjalu pileteid bronnima!

    VastaKustuta