22 juuli 2012

Ingliste

Tegelikult oli mõte minna Kõnnu järve äärde nii mitme aasta järel ... kuid see soov ei täitunud seekord ... kuna lihtsalt sadas pidevalt vihma ja minu madala autoga oleksime võinud seal metsavaheteel lihtsalt mudasse ära uppuda ;)
Niisiis käisimegi uudistamas Ingliste't, kus viimati ühel talvisel ajal viibisin...
Ingliste mõisast, mida on küll püütud väliselt korda teha, meeldib mulle enam mõisapark ja jõeäärne ala (ülemisel pildil). Mõisa juures on küll ilus uhkete käsipuudega sild, kuid selle vaate rikuvad sinna paigaldatud plekist teepiirded, mis peaksid turvalisust vist tagama? ... nõme, sest vaevalt keegi seal sillal nüüd kiiruskatseid teeb, samas vaade ilusale sillale on rikutud. Kuna ise sellest koledast tulemusest pilti ei teinud, lisan siia lingi Vara-Veb pildipangast leitud fotole ... kel huvi võib vaadata seda tulemust. Seevastu ilus on mõisapark, kuhu tagantpoolt viib efektne kaarsild ning kus on uhke kõlakoda, kus pargis pinkidel istudes saab kontserti nautida. See paekivist ehitus mulle pildile ei jäänud, küll aga lisan siia kõrvale Instagramiga tehtud pildi detailidest sellest ehitisest. 
Minu soovitus on, et kui keegi satub Juuru - Ingliste kandis liikuma, siis põigake sisse ka Inglistele. Kui seal midagi muud pole leida, siis vähemasti silmailu leiab sealt jõe äärest pargist küll natuksesks ...

1 kommentaar:

  1. Juba ainuüksi need pildid tekitasid minus huvi selle koha vastu. Mõnusad kaadrid;)

    VastaKustuta