25 veebruar 2017

Restart

Vahel tunned, kuidas lained pea peal kokku hakkavad käima. Siis on vaja kusagil veidi "akusid laadida". Mina käisin ja restartisin end 2 ööpäeva jooksul Toila Spa-s. 
  Minult on korduvalt küsitud, kas mul sedasi ilma seltskonnata seal igav ei hakka ... seni ei ole hakanud ... no vaadake ise seda vaadet minu aknast ...  päev täis protseduure ja lõõgastusi ... :) seekord siis krüosaun (külma -140 kraadi), soolakamber, laavakivimassaaz, wellness-keskus Orhidee, aroomituba ja viimasel hommikul üks mõnus ergutav ürdivann .. sinna vahele toitlustamine ja kohtumine Kärdiga, kes seal kohapeal ametis on ... jäin oma puhkusega seal spas täielikult rahule, ehkki viimasel päeva leidis töö minu ka sealt üles ...:D 
 Teel koju mõtlesin teha mõned pildistamise peatused ... ei ole ma sel aastal eriti kaamerat kätte võtnud.
 Ilm oli ilus päikeseline, sellegipoolest oli mere ääres lõikav külm.
 Valaste juga ei saa endiselt täielikult imetleda, seetõttu püüdsin trepi algusest end upitada nii palju kui saab, et midagigi kaadrisse püüda.
 Mõned kaadrid ka ojast, kust juga alguse saab.
Juba Toilasse sõites sain aru, miks sealkandis sageli liiklusõnnetusi juhtub ja tagasiteel see veendumus kasvas ... mitte teeoludes ei ole alati põhjus. Põhjuseks on ka autojuhid, kes oma oskustes väga kindlad ei ole ja nii korduvaid liiklusohtlikke olukordasid loovad. Nii pidin sõitma Haljala ristist kuni Jõhvini vene numbrimärgiga uhke dziibi taga, kes lihtsalt takistas liiklust st kui ta muidu liikus 90 alas 70-80-ga (sadas küll lörtsi), siis nii künkast üles sõites kui ka autode vastu tulles vähendas kiiruse 60-ni ja sedasi ta seal tõmmeldes liikus. Minu ees otsustas möödasõitu teha üks rekka, kes ei jõudnud õigeks ajaks oma ritta tagasi reastuda, Nii pidi vastutulev auto hoo maha võtma, et mitte kokku põrgata ... selliseid ohtlikke olukordi suutis see eesliikuv auto tekitada mitmeid, aga oleks võinud lihtsalt aegajalt tee äärde bussipeatustesse või bensiinijaamadesse tõmmata, et tekkinud autode kolonnid mööda lasta ... Aga sellele vaatamata soovitan teil Toilasse puhkama minna. :D

2 kommentaari:

  1. Avastasin selle blogi täiesti juhuslikult. Kui muidu loen peamiselt ilu- ja moeblogisid, siis selle lisasin ka kohe omale listi. Väga huvitav ja meeldiv ülevaade Eestimaa erinevatest paikadest, tekitas endale ka tunde, et tahaks juba ringi sõita ja avastada :) Aitäh!

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Tänud, tore kui mu kanded kedagi ka inspireerivad. :)

      Kustuta