09 oktoober 2015

Teine õhtu järjest virmaliste jahil

 Teine päev järjest, kuid mul jäi kripeldama ja et numbrid olid paljutõotavad, siis seadsin suuna Kõnnu järve äärde Rabivere rabas. 
 Seekordseks pimedas rabas müttamiseks sain nõusse ka Aini, kes oli nõus seltsiks tulema, olles end enne kubujussiks riietunud. :)
 Pean tunnistama, et seekordse pildisaagiga ma eriti rahul ei ole, .. ootasin virmalisi heledamal ajal nagu viimati seal virmalisi pildistades. Pimedus ja järve kohale tõusnud udu sõid kaamera jaoks need suuremad efektid, aga virmaliste sähvatused, mis silmaga korralikult jälgitavad, pakkusid naudingut küll ... eks ma pean siis midagi ikkagi teile näitama, olgu või veidi viletsamat kvaliteeti.
-4 kraadi kummikutega külmas vees andis end ikka tunda küll lõpuks, kuid jõudsime ära oodata ... kui mu mälu ei peta, siis umbes 4 aktiivsemaks muutumist. Seejärel rahunes tarvas ning pilved hakkasid kogunema .. oli aeg koju minna. Tänud Ainile seltskonna eest.

4 kommentaari:

  1. Virmaliste võlu üks osa ongi see, et kunagi sa ei tea palju nad oma ilu välja paiskavad, kuid ometi nad suudavad meid mõjutada ning hea enesetunde tekitada neid nähes.

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Nõustun Sinuga. Alles hiljaaegu küsis üks kolleeg minult, et kuule sa juba oled neid virmalisi korra pildile saanud, et miks sa uuesti lähed ... vaat sellele ma ei osanudki vastata. Küllap ta enda arvates küsis päris asjalikult .. minu jaoks tundus see küsimus tobe :)

      Kustuta
  2. Wonderful photos :-) . Your brother share you page to me.

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Thank You, I'm glad, if You like. :)
      This is photos, what I was made in the same place, in august 2015
      http://eksvist.blogspot.com.ee/2015/08/virmalised-konnu-jarve-aares.html

      Kustuta