22 jaanuar 2014

kaamera remont

Minu kaamera väsis ühel päeval ära, ehkki ta pole ju nii vana. Peeglisüsteemist kukkus lihtsat heast peast välja mattklaas (ei murdunud ega midagi, lihtsalt pudenes kinnituse vahet). Overall leidis, et ehkki Eestis ostetud kaubale kehtib 2 aastane garantii, siis minu Soomest muretsetud kaamerale see ei laiene, kuna poe poolt antud garantii on vaid 12 kuud. Milline ebaõiglus, oleme ju ometi euroopa liidus, aga näed sellist vahet siiski tehakse. Mis muutus mattklaasi ära kukkumisega? Eriti ei miskit, kui mitte arvestada seda, et äbi kaamerasilma kadreerimisel nägin ma ülemisele pildie sarnast vaatepilti. Iseenesest pildistas kaamera korralikult edasi, aga ikka jama küll, kui kadreerimiseks peab korduvaid kaadreid tegema, kuna ei arvestanud kaadrit õigesti ...
 Peale remonti, mis õnneks ei läinud väga kulukaks, lasin ühtlasi ka sensori ära puhastada, kuna selle puhtusega oli viimasel ajal probleeme ... nüüd on kaamera taas nagu uus ja töökorras. 
Nagu tundes kohe seda, andis Ringa õhtul virmalistehäiret ja nii otsustasime veidi hilisõhtul mere ääres luusida. Virmalised kahjuks end meile ei ilmutanud, kuid oli niisamagi tore veidi seadetega mängida ning pimedusest kaadreid leida ... selline siis oli minu tulemus ... oli 18 kraadi külma ...  ;)



1 kommentaar:

  1. Oled sellest külmast õhtust ja seadetega mängimisest ikka päris häid tulemusi saanud. Pean ka oma kaamera remonti viima, mis sama häid pilte teeks ;)

    VastaKustuta