18 veebruar 2013

mõttetu pilt ...

Mõtlesin pikalt mida selle pildi kohta kirjutada ... noh ja välja ei mõelnud midagi tarka, mis loomulikuna kõlaks. Kuidas aga mööduda vaateaknast, kus selline lühter ripub, ilma hetkekski pilku sellele särale heitmata ... mina ei suutnud. Ma ei ole küll mingi "harakas", kel läikivaid kudinaid nähes põlved nõrgaks lähevad ning raha taskus sügelema hakkaks kuid seda sära ja sillerdust jäin hetkeks kaema küll ... noh ju siis on minus veidike seda lõvi, kelle silmi ilusad asjad paitavad  ... ;)

6 kommentaari:

  1. Ei ole mõttetu :) Selliseid elemente võiks olla elus palju rohkem, et sarnane puhtus, kirkus, sära ja valgus me elu rikastaks ja meist endist tagasi peegelduks ;)
    Ja kui see kõik teeb must nüüd haraka, siis palun - mulle see lind ka meeldib ;) talgi on kaunis mustvalge sulestik, mis samuti silma jääb ;)
    Kuigi-kuigi... oma pesas eelistaks ma tagasihoidlikku naturaalset ja maalähedast stiili ;)

    VastaKustuta
  2. Noh, eks midagi ma selles pildis siiski enda jaoks leidsin, et ta siia panin ... mõttetu all pidasin vast rohkem silmas seda, et kui pildi olin üles laadinud ja mõtlesin selle kohta ka paar rida kirjutada, et mis, miks jne ,... siis olid mõtted kõik kadunud ... ei olnudki ühtegi mõtet, miks ma ta lisasin ... noh lihtsalt meeldis ja kõik :P

    VastaKustuta
  3. Nagu näha peab üks korralik pilt nagu korralik veingi mõne aja laagerdama.Nii ka siin. Mõningase mõttestamisega on "mõttetu pilt..." saanud mingis mõttes mõtte, mis seda "mõttetut pilt..."mõtestab ja enam see pilt nii mõttetu ei tundugi.
    Mis selle pildi juures võlub.Lühtri maagia - tuhanded virvatuled.Ole sa mis lind tahes,harakas või lõvi.Valguse lummav helk mõjutab su alateadvust ja ajab inimesed (kaasa arvatud linnud )segadusse ja tekib vastupandamatu tung sellele lummusele järgneda.

    VastaKustuta
  4. Ei peagi ju iga pildi taga miskit sügavamõttelist olema. Piisab, kui lihtsalt tekitab mingi emotsiooni. Mulle see sära ka meeldib ja sihuke lühter võiks kuskil rippuda küll... kas või selles kõige käidavamas ruumis :) Igavesti uhke oleks :D

    VastaKustuta
  5. Kõik öeldu on nii õige ja kõige täpsem on vihje sinu tähemärgile!

    VastaKustuta