06 oktoober 2012

teine katse ...

 Ilmateade lubas ju täielikku vihmast nädalavahetust koos tugevate tuulehoogudega ... tegelikkus oli palju rõõmsam. Päike paistis pilvede vahelt, puud olid kolletama löönud ja nii otsustasin teha uue katse sügise leidmiseks. 
 Kui mõtlesin, mis paik võiks olla praegu piisavalt värviline ja samas pääseb ka vee ligi, siis meenus millegipärast kohe treppoja.
 Aga mulle tundus, et ma seekord siiski leidsin seda sügist, mida otsima läksin ... oli värve, oli vetemängu ... 
 Otseloomulikult on seal vaateid, mida sealkäinud sadu kordi on pildistanud ja nii on ka see kivi seal astangul ilmselgeks tunnusmärgiks, et tegemist on treppojaga.
 Uusi kaadreid on sealt raske leiutada, kui vaid uusi ilmastikuolusid ja erinevaid loodushetki. Minu sealoleku ajal, olgugi et kasutasin polaroidfiltrit, ilmus välja segav päikesevalgus mis muutis joastiku valguse käes eriti mänglevaks, samas muutis valguse nii ebaühtlaseks, tehes pildistamise äärmiselt ebamugavaks ;)
Korraga taipasin, et olen küll treppojal käinud korduvalt, kuid kunagi ei ole ma seda teinud vist sügisel ... ikka on see jäänud kevadiste vete aega ..
 Tagasisõites mõtlesin veel ühe peatuse teha Keila joa juures, aga sealt möödudes nägin busse ja tohutuid rahvahorde, nagu oleks välja kuulutatud lahtiste uste päev ja joa juurde pääsemine oleks tasuta ... igatahes seda kõike silmanud, otsustasin piduri asemel seekord gaasipedaali tallata. ;) 
 Kui hoolsal peremehel saak salve (loe riiulitesse) pandud ning sügisriided välja tuulduma toodud, siis on vist sügis ka lõpuks kätte jõudnud :)

6 kommentaari:

  1. Näha, et miski uus "masin" käes ja teeb tööd vahvasti! Ma alles kõhklen ja vahin seda uut aparaati! Mõned ütlevad, et ega aparaat pilti ei tee, aga miks siis need tegijad prohvid ikkagi vägevamad aparaadid on muretsenud - lihtsalt, et nagu poleks raha kuhugile panna!? Ma olen kohe segaduses....Ok, ehk pole ma andekas pildistaja???

    VastaKustuta
  2. Väga ilus see meie sügis sinu esituses !
    Minu lemmik sügisepaik on Velise kiigesaar. Rippsillake , jõelooked jpm. Seal on tehtud aktifotode päevi ! :)

    VastaKustuta
  3. No näed! Kätte said selle sügise :) Mõnusad vesised kaadrid, millest mulle eriti meeldib see alumine (viimane), kus päike mängib erinevatel astmetel. Ning see üksik kuldkollane vahtraleht...
    Ja need kaks viimast... need on mõnusas lahedas huumoris lahendatud ;).. eriti see riiulite värk :D

    VastaKustuta
  4. Jah, sügisel on Treppoja väga põnev ja sinu sealne jalutuskäik tekitas soovi sinna isegi minna. Nõustun Kariniga, see päikesemäng joastiku astmetel on tõesti võrratu!

    VastaKustuta
  5. Treppoja pakub alati mõnusaid kaadreid,ise käisin kevadel
    ja polnu ainuke kes seal kaameraga lobistas

    VastaKustuta
  6. Kaunis veevool koos sügislehtedega. Lemmik see suure kollase vahtralehega pilt ning järgmine sellest :)

    VastaKustuta