06 juuli 2012

uus modell

 Sain omale uue modelli - Skye Terrier - (nonii nüüd tuleb pikk vene päritolu nimi) Gordaja Knjazhna Ksenija iz Klana Lu ehk nagu talle uues kodus pandi nimeks - Love. Nimi uhke vürstitar Ksenja viitab küll suursugusele uhkele koerale, tegelikult on ta hetkel üsna lontu moega kutsikas, kel vürstitari väärikust tuleb alles õppida  ... ainus mis lootust annab, et tas uhke vürstitar kasvab on see, et talle juba praegu ei meeldi jooksvad ega rabelevad inimese ja muud neljajalgsed ... kord peab majas olema ja sellest annab ta vajadusel kohe haukudes märku ;)


 Peale seda kui see koer soetati pereliikmeks, hoiatasin koeraomanikku kohe ka sellest, et karvkatte värvi tõttu valis ta kõige vastikuma värviga koera ... mitte et koer kole oleks ... musata karvaga koerad on kenad ... neid aga pilti püüda on jube vastik. Olen korduvalt varem süsimusti koeri pildistanud ja no ei saa korralikku teravat pilti st saab, aga praagi protsent on suur ... sedavõrd halb on see värv pildistaja vaatevinklist vaadatuna. 
 Ülemisel pildil jookseb juba vana tuttav taks Dixsi ning alumisel on Rusca oma võilillega :)
 Seekord siis niipalju koerte pildistamisest .... 

1 kommentaar:

  1. Pole midagi öelda, järjekordselt üks vahva koerte piltide seeria, millised vahvad ilmed :) Ja see must kaunitar on ju igati hea välja tulnud ;)

    VastaKustuta