07 mai 2012

ei midagi uut siin ilmas ...

Eile oli kahju kogu seda päeva kodus maha magada, samas peale lõunat kiskus ilm juba kahtlaseks. Nii mõtlesime kaugele mitte sõita, kuna oli karta, et enne kohalejõudmist võib sadama hakata. Käisime ära Viimsi lõpus. Kindlasti võivad targemad selgitada, kus algab Püünsi küla, kus lõpeb Miiduranna jne. Minu jaoks on see senini kergelt segi minev kant ... aga see polegi niivõrd oluline. Seal poolsaare lõpu eel on üks saar, mis praeguse mõõnaga oli pigem poolsaar. See on koht, kus eelmine suvi Aivar oma kaameraga vees suplemas käis ;) Mõtlesima ka seekord seal saare peal ära käia, kui meid peatas poolel teel silt, mis keelas saare külastamise alates esimesest maist kuni sügiseni, kuna tegemist on tiirude pesitsusalaga. Nii tulimegi tagasi. Nad muidugi võiks selle sildi panna randa, et inimestel kaoks juba eos mõte saare poole sammuma hakata. Meie saime sellest teada hiljem aga noh, samas oli see üks hea kerge jalutuskäik, kust ka ülaloleva kaadri linnast tegin. Mul vist on mitmeid kaadreid Tallinnast tehtud sarnase vaatega, sel päeval aga meeldis mulle selle sünge taeva puhul see kollakas-roosa kuma linna kohal, mida püüdsin jäädvustada...

2 kommentaari:

  1. Kauni kaadri oled kinni püüdnud ;)
    Ja ma siis selgitaks ka... et ma nüüd targem oleks, aga... see tiirude pesitsusalaga saareke on Pandju saar ja asub ta tõepoolest Püünsis. Seal samas vetes käib surfirahvas ka surfamas ;)

    VastaKustuta
  2. no ma lootsingi, et Sa selle asukoha mulle ära seletad, sest ma tõesti ei mäletanud enam seda Pendju saart, ehkki tagantjärele targana meenub, et lugesin jah seda nime sealt ;)

    VastaKustuta