19 mai 2014

Muuseumiöö

 Sel aastal sattusid muusumiööga ühele päevale mitmed põnevad üritused. Algul Maijooks, mida käisin vaatamas, kuna tuttavad jooksid seal. Seal kohtusin korra ka Kariniga :) Seejärel käisime Kalamajapäevadel. Kalamaja on niisamagi tore paik, seda "segasummasuvilat" päevade näol oli vahelduseks tore nautida. 
 Ja siis otsustasime muuseumiööd alustada Vabaõhumuuseumis, kus kohtusin ootamatult Ringaga. Teadsin küll, et ta pidi ka sina minema ... aga ega mälu pole prügikast. Ja edasi lõpetan lobisemise. Lasen seekord piltidel endal rääkida ... 

























  




 Hästi mõnusasti veedetud aeg oli seal Vabaõhumuuseumis. Lisaks põikasime sisse ka Orlovi lossi, kus on Eesti Ajaloomuuseum. Oli põnevaid nostalgia eksponaate, kuid üldiselt loss ise meeldis mulle rohkem kui muuseum. Võibolla on viga minus, et mulle ei meeldi umbsetes muuseumides seinal paberites järge vedada ja ootan muuseumist pigem emotsionaalset naudingut ... kuid mulle tundus, et eksponaate peaks olema võimalik esitleda ka põnevamalt. ... aga ega ma ei kurda. Oli pikk kuid põnev päev.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar