04 september 2013

loomaaias

 Tegime ühel nädalavahetusel ka sellesuvise loomaaia ringi. Tean, et on inimesi, kellele ei meeldi loomi vangistuses vaadata ja seetõttu loomaaias ei käi. Ka minule ei meeldi puurid, mis on nii pisikesed et rõhuvad  ja ei lase loomadel vabalt liikuda, samas on siiski palju selles suhtes positiivsemaks muutunud, eriti suurte loomade osas.

Aegajalt on siis tore käia vaatamas neid loomi-linde, keda meie looduses vabalt kolamas ei näe ... :)

See kakk oli sellise unise näoga, et ärge segage teda, tegelikkuses hetk hiljem keerutas juba oma pead suurte silmade välkudes. ;)
 Söök, võrratu söök ... :)
See kakk oli selline kooliaabitsalt maha astunud linnu moega ;)

Sorry, kui nimetan kakuks lindu, kes tegelikkuses niiväga kakk ei olegi, ... ma tõesti ei suuda täna veel neil öökullidel ja kakkudel ja kõrvukrätsadel nii täpselt vahet teha, ... sestap usun, et saate must aru, kui veidi puusse panen. ;)
 Seekord vedas, et isegi leopard oli oma suures klaasaknaga aias liikvel .. tavaliselt peidab ta end kusagil kaugemal ... seekord kõndis ta närviliselt edasi-tagasi ... küllap see publik teiselpool klaasi tüütas teda ;)
 Mulle ei meeldi loomaias pildistada loomi nii, et puuritrellid pildile jäävad, seekord aga tegin erandi. Tiiger lebas nii majesteetlikult seal lavatsil ... justkui poseerides. Kahju vaid et tema puuri vel suurema aia vastu välja vahetatud ei ole ...
 Ja meie loomaaia uus värske tegelane ... üks kahest sel aastal saabunud ninasarvikust.

Elevandid on nüüd tänu vaatetornile külastajatele kättesaadavamaks tehtud st neid on parem silmata ... mida aga ei ütleks pildistamise kohta ...
Jätsin seekord teadlikult välja ahvid, kes selle ühe puu otsas istuvad ning kellest tehtud pildid kõigil loomaaia külastajatel nii sarnased alati on, nagu oleks tegemist topisega seal puu otsas. Veidi muigama pani ka flamingode aed, kus nende hulga visuaalseks suurendamiseks oli sinna aeda pandud üks veidi suurem peegel ...noh ja siis oligi koos peegelpildiga mulje hulga rohkematest lindudest.
Kahju, et ka veelindude aed oli kuidagi linnuvaeseks jäänud, vaid kajakad ujusidki seal toirmismajakese juures ...


Aga loomaaeda tasub külastada ... 

2 kommentaari:

  1. Vot ei mäletagi aega, millal ise sai viimati loomaaias käidud... Oled hulga vahvaid kaadreid saanud, kui kõige rohkem meeldib see söögi pilt. Hea emotsiooni oled tabanud ;)

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Aga mine, .. .kui üksi ei julge, kutsu meid kaasa ... usun, et seal leidub igal aastaajal miskit, mis silma jääb :)

      Kustuta