06 mai 2012

kevadine täidisõieline varsakabi

Käisin laupäeval maal vanematel külas. Kuna ei olnud end ühegi ühiskondliku koristamise aktsiooniga sidunud, otsustasin teha oma "teeme ära" ürituse, et siiski ühist koristamistalgut toetada. Koristasin oma auto seest ära, pesin klaasid ja viskasin sodi välja ... aga noh, see oli rohkem selline enda heaoluks tehtud liigutus.
Kui ema rääkis, et majal vaja aknad väljast pesta kuid ei ulata hästi, siis haarasin härjal sarvist ja nii need aknad ka väljast puhtaks küüritud said. Väike tegemine võrreldes nende tuhandeta inimeste tööga, kes sel päeval maanteede ääri ja loodust puhastasid aga ise olin rahul, et midagigi kasulikku sain teha, mitte ei istunud niiisama kodus.
Hiljem pildistasin juba veidi aias lillesid. See aed-varsakabi on igal aastal mulle silma hakanud. Kasutasin sarnaselt Silviale vaherõngaid. ;)

5 kommentaari:

  1. Igati uhke õis :) Ja igati väärt ettevõtmised muudki ses päevas olnud :))
    Mul on vist hetkel teatud määral labiilsus kallal :D kord mõlgutan fotovarustuse garaazimüüki mõtteis, siis jälle koostan ostunimekirja puuduolevast "tränist"... :D Iga igatahes ei ole...
    Seda õit vaadates olen meelestatud fotograafia poolt :-)) Väga silmapaitav!

    VastaKustuta
  2. Üks lause peaks olema ikka selliselt: Igav igatahes ei ole... sry

    VastaKustuta
  3. Jah, ega igav küll pole! Katsed ja õppused jätkuvad! Ma siin endamisi pidasin aru, et jätan need vaherõngad rahule, aga nüüd tekkis juba jonn ja hasart! :)

    VastaKustuta
  4. Mõnus mahlane ja potsakas õis :)Vaherõngad on ikka suureks abimeheks kui makroobjetiivi pole. Ja mis tulemuse nad veel koos võiskid anda... ;)

    VastaKustuta
  5. Olen näinud pilti nende mõlema koostöö tulemusest ;) Kärbse silmad olid korralikult näha ;)

    VastaKustuta