27 juuni 2011

Porvoo

 Olen Porvoos nüüd paaril korral käinud ja see linn on selline mõnus, eriti kui on päikeseline ilm, linn on täi rahvast, turiste  jne. Möödunud talvel käisin kord ka seal läbisõidul, et neid paadikuurisid seal jõe ääres pildistada, kuid loobusin, kuna talvel lumes, halva ilmaga ei avaldanud see linn mingit muljet, igatahes ei tekkinud mul soovi kaamerat välja võtta.
 Seevastu seekord oli ilm ilus, jõe ääres sebis hulganisti rahvariides inimesi ... väidetavalt oli mingi Soome-Rootsi rahvalaulude ja tantsude üritus käimas. Kõik see lõi mõnusa meeleolu.
 Ja muidugi see lillerohkus ja värvid. Istusime ka ise seal paadikuuride juures jõe ääres kohvikus ja nautisime ilusat ilma ning mõnusat ümbrust.

2 kommentaari:

  1. Need punased paadikuurid on tõesti toredad ja paadirohkus Soomemaal tavaline asi, arvestades nende järvederohkust ja kalandust. Suveüritused loovad ka hea tunde kui kõrvale kuulata ja silmale kaeda ja kui reisid on toredad siis positiivset energiat jälle pikaks ajaks jagumas :)

    VastaKustuta
  2. Olen näinud mööda Emajõge sõites paadikuure Tartu külje all. Sellisteni nagu Porvoos, on meil pikk tee, kuid unustamatu mulje jätavad ilmselt mõlemad.

    VastaKustuta