17 juuni 2010

Laupäeval käisime järjekordsel fototripil. Seekord kogunes meid küll vähem kui varasematel kordadel, kuid siiski piisavalt, et heas seltkonnas matkata. Kohale tulid lisaks minule veel Ringa, Mari, Karin, Anne, Ilmar abikaasaga ning kõige kaugemalt, teiselt poolt lahte, tuli Ingrid koos abikaasaga.Seekordse kokkusaamise korraldas Ringa, kes näitas meile Nissi kirikut, mille me vallutasime nagu rändrohutirtsud usinasti pildistades, Ellamaa elektrijaama ning Riisipere mõisa (ülal pildil).
Käisime koos 6,5 km pikkusel Valgejärve matkarajal. Rada viis läbi rabamaastiku, kust linnuvaatlustornist sai hea ülevaate Valgejärvele.

Lisaks raba läbivale laudteele viis matkarada meid läbi kauni metsaraja, kus ühes kohas suutsime tekitada spontaanse töötoa, kus igaüks püüdis harilikku osja pildistada omal moel :)





Tegime lühipeatuse Roosta kabeli juures, kus soovijad said kabelit koos sinnajuurde kuuluva surnuaiaga pildistada. Minu tähelepanu köitis see noor kass, kes oli väga julge ja sõbralik.



Õhtu lõpetamiseks ning pikniku pidamiseks liikusime Põõsaspea neemele, kus tuul oli korralikke laineid tõstnud, mida asusime agaralt jäädvustama. Tuulevarju saime linnuvaatlus-majakesest, kuhu oli ehitatud pisike kamin sooja saamiseks ning kus olid olemas isegi nahkdiivanid.
See sobis meile hästi, sest majakeses saime oma piknikku pidada ning sooja nahavahele koguda, samas oli sealt vaid paar sammu mere äärde seda ilusat loojangut pildistama, kus laskuv päike pilvede vahelt oma kiiri heitis.
Vaatepilt oli võimas ... imetlesime seda etendust mis justkui meie jaoks oli tellitud ... tugeva tuule poolt tekitatud laineid ning laskuva päikese kiiri pilvekardina tagant piilumas.
Loen päeva igati õnnestunuks. Tänud toredatele kaaslastele.

2 kommentaari:

  1. No äge, kui teil oli lõbus. Merepilte vaadates aga mul siiski hea meel, et ma ei tulnud, see tuul oleks mulle liig olnud... :)

    VastaKustuta
  2. See oli teil igavesti vahva retk.

    VastaKustuta