25 juuni 2017

Kohila valla jaanituli Hageris

 Jaanipäev on selleks korraks läbi, suve selgroog murtud (kummaline ... alles ta ju algas) ja päevad hakkavad taas lühemaks muutuma. Lisan siia väikese valiku mobiilipiltidest Kohila valla jaanitulest Hageris. Ajaks mil rahvas oli kogunenud, jõudis kohale ka vallavanem Heiki Hepner Raikkülast toodud võidutulega, et sellest süüdata jaanilõke.
 Kombe kohaselt leiti rahva hulgast ka noor Jaan, kes lõket süüdata aitas.
 Tore oli kohtuda tuttavatega, keda ei ole ammu näinud.
 Nagu väikesele kohale kombeks, hakkas pidu hooga peale ... Mait Maltise muusika saatel täitus tantsuplats silmapilkselt. Sain minagi seal jalga keerutada ... :)
Kõike, mida ühelt jaanipeolt ootad, oli selleks õhtuks sinna kokku toodud ... esiteks oli pidu tasuta, toimus köietõmbamine, õllekasti kätel hoidmine, sai jalga keerutada Mait Maltise muusika saatel, soovijad said end proovile panna kiikingus ... sai end suure lõkke ääres soojendada ja palju muud.  Tantsuks pidi mängima veel ansambel Wismari poisid, aga seda me ei jõudnud ära oodata, kuna oli aeg kodu poole liikuma hakata. See öö oli imeilus .. koduteel ääristasid maanteed udused põllud ja üksikud jaanituled udus .. kahju oli vaid, et kaamerat ei olnud kaasas ... tänud Kohila vallale toreda jaanipäeva eest.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar