31 juuli 2013

Tallinna teletornis

 Käisin Tallinna teletornis viimati umbes kuu aega enne seda kui see remondiks suleti. Nüüd oli aeg küps seda uuesti külastada.
 Torni minnes ei tahtnud kogu fotokotti kaasa võtta ja tegin muidugi vale objektiivi valiku ... oleks pidanud teleobjektiivi kaasa haarama ... Torn ise on üles vuntsitud, palju igasuguseid interaktiivseid võimalusi.  Ka kohviku hinnad kohvi joomiseks täiesti taskukohased. Meeldib see, et nüüd saab ümbruskonda imetlema minna õue, samas aga oli seal asju, mis mind veidi häirisid. Esiteks see, et õues panoraami nautides ei saanud teha kogu ringi tornile st vaid umbes 180 kraadi õnnestus vaadata, ülejäänu jäi kättesaamatuks ja selles osas oli parem vaade siseruumides, läbi klaasakna. Samuti õues panoraami vaadeldes häiris mind veidi liialt tiheda silmaga turvavõrk, mis on küll sobilik digikaameraga pildistamiseks, kuid suurema objektiivi puhul on tegu, et võrgu sõlmkohad kaadrit segama ei jääks ...  
 Noh ja need efektsed klaasaknad, kust said aknal seistes vaadata otse enda alla ... eks ta veidi kõhe oli ... :)
Aga üldiselt mulle teletorn uues kuues meeldis ja usun, et lähen sinna kunagi veel ... 

26 juuli 2013

ämblik

 Ühel nädalavahetusel maal käies nägin ämblikut.
 Mitte, et ma muidu poleks neid näinud, aga ma ei olnud neid oma paar aastat pildistanud.
 Noh ja kuna valgust oli ja mul oli just pildistamise tuhin peal, tegin temast ühe fotosessiooni kasutades teleobjet koos vaherõngastega. :)

24 juuli 2013

kutsikas Dolli

Käisin juuni lõpus Soomes uut taksi kutsikat pilditamas. 
 Dolliks ongi vist liialt labane nimetada kutsikat, kel uhke kennel nimi - WiFi WaFa Dolli Dolores.
 Aga noh, kes ikka neid kõlavaid nimesid kasutab, Dolli mis Dolli :) ... jäigi küsimata perenaiselt, kas nime sai ta kloonitud lammas Dolli järgi või on see vaid üks mõttevälgatus ...
 Kahjuks oli meie kohtumine liialt üürike, et oleksin saanud pilte teha eri olukordades, seetõttu lisasingi siia ühe väikese valiku saadud kaadritest :) 
 Nüüd on neid takse selles peres suisa 4 tükki.