20 august 2012

taas purjetamas

Kui varasematel aastatel ei ole ma purjetama saanud, siis sel suvel on mul täiega vedanud. Suisa teist korda käisin purjekaga Tallinna lahel. Seekord oli siis jahiks - Vesikaar.
 Ilm oli ilus kuid sadamas väljasõit veidi viibis, seetõttu ei võtnud me suunda Naissaarele nagu algselt plaanis, vaid otsustasime st otsustati seekord ikka ilma minuta  tiirutada niisama lahel. ;)
 Tänu ilusale ilmale oli lahel palju purilaudureid ja lohesurfareid. 
 Parasjagu oli sadamast väljumas üks uhke kruiisilaev, nagu neid viimastel aastatel järjest tihedamalt meie sadamatesse saabub.
 Peale tiiru lahe peal olime sunnitud oma hõbe-mustadele purjedele lisaks üles tõmbama tumeroosa purje, mis täiendas kogu komplekti, muutes me jahi vägagi pilkupüüdvaks ja värvikaks.
 Sadamasse tagasi sõites hakkas päike tasahilju madalamale laskuma, 
muutes valguse  mõnusalt kuldseks.
 Oli üks tore õhtupoolik, mida võiks teinekordki korrata.
 Vabandan siinkohal ette kõigi purjekate ja jahtide omanike ees, kui võhikuna terminoloogias midagi väga mööda panin. :)

3 kommentaari:

  1. Mõnus, kui mitu korda aastas ikka purjetama saab! Muide, ma lugesin algul välja, et otsustati ilma sinuta lahel tiirutada...aga õnneks see ei olnud nii ja said ikka pardale. Usun, et nautisid täie rinnaga merd ja vaadet Tallinna lahele, päikeseloojang jäi vist seekord nägemata...

    VastaKustuta
  2. Jah, lugesin minagi, et ilma sinuta... aga paistab, et olid ikka paradl ja võtsid sellest sõidust kõik, mis võtta andis:)

    VastaKustuta
  3. Eip, siin on kahtepidi võimalik aru saada, ... mõte oli see et mina ei saanud otsustada, polnud sõnaõigust ... :D

    VastaKustuta