04 aprill 2010

Käisin ka mina Tuhala nõuakaevu juures, mis 3.aprillil taas üle keema oli hakanud. Autode rivid mitme kilomeetri ulatuses tee ääres, sajad inimesed risti üle põllu vudimas, et seda looduse imet oma silmaga näha. Tunne oli nagu oleks laulupeole sattunud :)
Enamus külastajaid nagu massipsühhoosis klõpsutasid pilte. Oluline polnud kuhu kaamera suunatud oli, lihtsalt paar korralikku välgupilti kuuluvad iga sellise ürituse juurde ära. ;)
Minul seekord ei olnudki plaanis pildistamisele pühenduda, kuna olin eelmine aasta kahel korral, kui kaev üle kees, juba seda pildistamas käinud. Täna oli esiteks ilm vilets, sattusin sinna kui oli juba liiga hämar, ja korraliku pildi jaoks oleks vaja olnud juba statiivi. Lisaks oli mu kaamera aku praktiliselt tühi ja seetõttu sain vaid kolm klõpsu teha enne kui aku otsad andis.
Käisin keevat kaevu vaatamas pigem Ainile seltsiks, kes polnud seda sündmust oma silmaga veel näinud. Olen oma toetushääle andnud Nabala karstiala kaitseks siin. Kui ka sind ei jäta karstiala saatus ükskõikseks, võid oma hääle selle toetuseks anda.



1 kommentaar: