20 veebruar 2011

Nädalavahetusel toimus Tallinnas turismimess Tourest, mille raames saabus ka Tallinnasse Katrin, kes oli ennast koos seltskonnaga paigutanud öömajale Viru hotelli. Kuna tallinnlased ise oma kodulinnas hotellis reeglina ei ööbi, siis pole võimalust olnud ka sealt pimedas linna pildistada. Otsustasin selle teoks teha, kuna tekkis sobiv võimalus ;)

16 veebruar 2011

Pühapäeval oli ilm liiga ilus et niisama toas istuda. Seetõttu võtsin vaevaks ideede puudumisel taaskord külastada Keila juga. Külm näpistas niivõrd, et vesi suisa auras pakase käes.

14 veebruar 2011

Laupäeval jälgisin Kohilas jõe ääres parte veidi aega. Ilm oli kärekülm,.. partidele aga see ei mõjunud, pesid end nagu igal tavalisel päeval, ... ei paistnud et see külm nende jaoks oleks midagi erilist olnud ... ei kössitanud nad ega midagi, .. vaid minul hakkas mingi aja järel külm ja nii ma edasi liikusin.
 Valisin kojusõiduks ringiga tee läbi Hageri ja Kernu. Kuna päike paistis, lootsin ka mõne kobedama kaadri saada. Mida edasi, seda rohkem pilvi kogunes, kuniks lumepilved varjasid päikese ja hakkas sadama lund. Sain vaid paar kaadrit kaduva päikesega teha ja sinna see päev läks. Lootsin, et pühapäeval lubas ilusamat ilma ja siis liigun kusagile.

10 veebruar 2011

Ei ole see talv mulle praktiliselt vaimu peale tulnud ja ei ole seetõttu ka midagi erilist pildistanud. Vaid tavaline sündmuste jäädvustamine. Kui aasta lõpus ja alguses kimbutasid viirused ja seetõttu ei saanud välja piltima, siis praegu on vist sellest talvest ja pimedusest küllalt saanud mulle ja tahaks juba kevadet. Nii sikutasin siia taas ühe kaadri eelmise aasta talvest. Meenub, kuidas korduvalt sellest männitukast möödasõites plaanisin auto kinni pidada ja mõne klõpsu teha. Äärmiselt ebasobivkoht auto peatamiseks ...