31 oktoober 2010

Dublini ja Liverpooli reisipiltidega peab veidi ootama ... korrastamine võtab oma aja ... seetõttu lisan siia ühe pildi tagasiteelt Riia lahe äärest .

20 oktoober 2010

Tore on vahest vanu pilte korrastada ...

... ning avastada siis nende hulgast pilte, mille tegemist eriti nagu ei mäletagi .. see on selline avastamise rõõm ... eriti mis puudutab raw faile ;)

17 oktoober 2010

Lumi tuli ...

Esimene lumi pidi ju kiirelt sulama ... eks ta on ka tänaseks sulanud ... andes sügisele veel viivuks aega võimutseda.

16 oktoober 2010


Käisin eelmisel nädalavahetusel taaskord Viljandis. Oli aega veidi lossimägedes hulkuda ...
... ning sügist pildile püüda. Usun et sain seekord selle sügise ka pildile ... vähemasti ise arvan seda ;)

11 oktoober 2010

Käisin laupäeval ka Kohilas, Keila jõe ääres loodusest sügisvärve otsimas.
Midagi nagu oli, aga kas see oligi see päris sügiskuld või madal, loojumahakkav päike, ... mine sa võta kinni :)

10 oktoober 2010

Sattusin laupäeval Kurkse sadamasse, kohta mis on seotud 1997 a. sügise kurbade sündmustega. Olin selles kohas esimest korda, kuid oli tuulevaikne, meri oli rahulik ja ilm suurepärane. Mulle meeldis seal ...

03 oktoober 2010

Kuna laupäeval paksu uduga hommikul ei olnud mul mahti pildistamisele mõelda, siis otsustasin pühapäeval hea ilma korral selle tasa teha ja sügisest hommikuudu pildistada. Olin mina siis platsis ... sedapuhku Pääsküla rabas, mille uut laudrada ma veel katsetanud ei olnud. Pean mainima, et kuna olen varem mitmes rabas käinud, siis pettusin üsna kohe selles rabas. Kuid pettumus möödus kui lõpuks tõdesin, et olgugi et see raba ei ole visuaalselt eriti atraktiivne, on sinna siiski suudetud rajada korralikud laudteed ja ka korralik vaatetorn, kus pered koos lastegagi julgevad minna ...sedavõrd turvaline tundus see. Samuti taipasin, et matkasin pühapäeva kohta üsna vara hommikul ilma suurema seltskonnata matkarajal ja seda otse linna servas ... ja seda oli meeldiv aduda.
Raba on küll üsna risus - kunagises tulekahjus põlenud ja murdunud puud risti-rästi igal pool vedelemas, kuid sellegipoolest on seal matkaraja ääres kenad kased, saab nautida matkamist ning värskes õhus viibimist.